Μια επιτυχημένη δράση συνεργασίας και εθελοντισμού.

Εντός των τειχών 29 Ιουλίου 2018

 Α.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - VOLLEYBALL
www.acil.gr

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 5ου-20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, στο οποίο πραγματοποιούνται προπονήσεις και αγώνες των αναπτυξιακών μας τμημάτων.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν στοκάρισμα, τρίψιμο και βάψιμο των εσωτερικών τοίχων του γυμναστηρίου, βάψιμο των στυλοβατών βόλεϊ και στη συνέχεια γενική καθαριότητα του γυμναστηρίου.

Όλες οι εργασίες έγιναν με την άψογη συνεργασία του ΓΣ Ηλιούπολης Βόλλευ Ανδρών.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κύριο Ευστάθιο Ψυρρόπουλο καθώς και την κυρία Κατερίνα Βλαχάκη, για τη συνεργασία και την παροχή υλικών για την υλοποίηση του ελαιοχρωματισμού.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές του Αθλητικό Σωματείο Ηλιούπολης (Α.Σ.ΗΛ.) και του ΓΣ Ηλιούπολης Βόλλευ Ανδρών που ανταποκρίθηκαν στην εθελοντική δράση.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα δείγμα ότι με τη συνεργασία και τις εθελοντικές δράσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και να πετύχουμε πολλά και όμορφα πράγματα! 

Προβλήθηκε 699 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε