ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Οι μάσκες έχουν πέσει. Το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί.

Εντός των τειχών 24 Ιουλίου 2018

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Το θέμα για εμάς προς το παρόν τελειώνει εδώ και μάλιστα αυτή τη στιγμή που δοκιμάζονται οι συμπολίτες μας.

Ηλιούπολη 23.7.2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τα συμβάντα με τις Ημέρες και Έργα κάποιων ‘’Αγίων’’ Πατέρων στο Δήμο, αλλά δυστυχώς και τα ανησυχητικά φαινόμενα των εθνικιστικών φασιστικών αναφορών που έχουν ξεφυτρώσει ως σχολιασμοί στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό από γνωστούς και αγνώστους .

Οι μάσκες έχουν πέσει . Το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί. Δεχόμαστε ως μέλη οργάνωσης ανοίκειους χαρακτηρισμούς όπως χουντο φασίστες και πολλά άλλα. Εκλεγμένη κυβέρνηση αναφέρεται ως χουντα. Άραγε κάποιοι από αυτούς γνωρίζουν τι είναι η χούντα ή απλά ‘’μελετούσαν’’ εκείνη την εποχή ή ήταν αγέννητοι και για αυτό δεν γνωρίζουν;

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης έθεσε σε σωστή βάση , στηλίτευσε και εξέφρασε τις ανησυχίες όλων μας για περιστατικά δήθεν πατριωτικού ή ψευδοθρησκευτικού, αλλά αντίθετα ακροδεξιού εθνικιστικού περιεχομένου, φαινόμενα που κάποιοι ενισχύουν επιδιώκοντας να κρύβονται εντέχνως πίσω από ‘’θρησκευτικές’’ τελετές που δυστυχώς θυμίζουν άλλες επονείδιστες για όλους εποχές.

Η ήρα από το στάρι είναι ώρα να ξεχωρίσει και σε τοπικό επίπεδο, όπως και αναφέρθηκε από τη Δημοτική Παράταξη Ηλίου – Πόλις στη διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

H συνταγματική αναθεώρηση που αναμένεται, θα λύσει επιτέλους τα θέματα πολιτείας και εκκλησίας. Είναι βέβαιο ότι ο ρόλος που οφείλουν να διαδραματίζουν οι ιερείς και οι άλλοι παράγοντες της εκκλησίας στα κοινωνικά δρωμένα θα είναι απόλυτα ξεκάθαρος και πλήρως διαχωρισμένος από την πολιτική.

Η εκλεγμένη Κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά οδηγεί πλέον τη χώρα έξω από την επώδυνη μνημονιακή κατάσταση που άλλοι την έφεραν. Ο λαός μας έκανε θυσίες και αυτές οι θυσίες αρχίζουν και αποδίδουν. Περάσαμε πλέον σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Οι δρόμοι ανοίγονται οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά με στόχους την ειρήνη μεταξύ των λαών, την ευημερία της χώρας και την ενότητα, που φυσικά θα διασφαλιστεί μέσα από την πρόοδο και όχι τη συντήρηση.

Θα αγωνιστούμε για άλλη μια φορά για να πετύχουμε. Η Αριστερά και οι άνθρωποί της έχουν μάθει να αγωνίζονται για το κοινό καλό και δεν θα τους σταματήσουν φαινόμενα τέτοιου είδους και ελεεινοί χαρακτηρισμοί.

Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1205 φορές

 Ο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ) ''ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ''

Μια καινοτόμο δράση κοινωνικής ευθύνης της ΕΣΚΑ η οποία αφορά τη δημιουργία τμημάτων μπάσκετ για παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού