Η Ζ.Ε.Η. βραβεύτηκε για το εθελοντικό της έργο στην Προστασία των Ζώων.

Εντός των τειχών 22 Ιουλίου 2018

ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Βραβεία, είναι η αλήθεια, έχουμε πάρει πολλά.

Το ετοιμοθάνατο ζώο που ξαναγυρνάει στη ζωή. Το παράλυτο που ξαναπερπάτησε.

Το εγκαταλελειμμένο που είδαμε να φεύγει η θλίψη της προδοσίας από τα μάτια του όταν έκανε ενα νέο, χαρούμενο ξεκίνημα στη νεα του οικογένεια.

Κάθε μια ιστορία που έχει ευτυχή κατάληξη, ακόμα κι αυτές που δεν τελειώνουν τόσο καλά αλλά ήταν ιστορίες αγάπης, αφοσίωσης, φροντίδας κι αγώνα. Βραβείο είναι η αλλαγή της στάσης των ανθρώπων απέναντι στον πόνο του αδέσποτου ζώου από την μικρή μας συνεισφορά στην ενημέρωση των πολιτών.

Βραβείο είναι κι η αγάπη του κόσμου που μας εμπιστεύεται και μας στηρίζει.

Πέρα απ' αυτά τα βραβεία που μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίζουμε παρά τις αντιξοότητες, ήρθε κι άλλο ένα τις προηγούμενες μέρες. Διαφορετικό απ' αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά αποτέλεσμα αυτών.

Η Ζ.Ε.Η. στο πρόσφατο Volunteer Festival 2018 βραβεύτηκε για το εθελοντικό της έργο στην Προστασία των Ζώων.

Ένα βραβείο που ανήκει σε όλους μας. Στους εθελοντές μας, στους συνεργάτες μας, στους χορηγούς μας, στους επώνυμους κι ανώνυμους φίλους μας που μας στηρίζουν αδιάκοπα τόσα χρόνια.

Χωρίς τη συλλογική δουλειά και την μικρή ή μεγάλη συνεισφορά όλων αυτών, τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Όσο για τους τετράποδους συνοδοιπόρους της πορείας μας τα 20 και πλέον χρόνια που υπάρχουμε....αυτοί δεν έχουν ανάγκη κανένα βραβείο, είναι οι ίδιοι το βραβείο για όλους μας, γι' αυτούς που σταθήκαμε πλάι τους μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους αλλά και για τις οικογένειές τους που έβαλαν τέτοιους θησαυρούς στη ζωή τους.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή των βραβείων εθελοντισμού του Volunteer Festival 2018 που μας επέλεξε και μας τίμησε, την διοργανώτρια Skywalker για την όμορφη αυτή γιορτή κι όλους εσάς που είστε δίπλα μας.

https://www.facebook.com/zeil.gr 

Προβλήθηκε 718 φορές

 Ο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ) ''ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ''

Μια καινοτόμο δράση κοινωνικής ευθύνης της ΕΣΚΑ η οποία αφορά τη δημιουργία τμημάτων μπάσκετ για παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού