Η Μυρτώ Ξοφάκη στον Α.Σ.Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 19 Ιουλίου 2018

Πηγή: Α.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μυρτώ Ξοφάκη στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.

Η Μυρτώ Ξοφάκη μετά από ολιγόμηνη απουσία, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, επιστρέφει στα γήπεδα και θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Η 24χρονη Μυρτώ είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ηλιούπολη.

Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ανήκει στο δυναμικό του Α.Σ. Ηλιούπολης από την αρχή της λειτουργίας του, ενώ τα πρώτα της βήματα στο χώρο τα έκανε στη Φιλία Ηλιούπολης.

Ο Σύλλογος την καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά και της εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά! 

Προβλήθηκε 583 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τους εργολάβους τους ταΐζουν - εμάς μας εξευτελίζουν. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

προειδοποιητική ΑΠΟΧΗ από την εργασία μας στον χώρο του Δημαρχείου, την Τρίτη 20 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 12:00 με συγκέντρωση στη είσοδο του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Νταρζάνος, 38 ετών.

Ο αναζητούμενος, που έμενε προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.