Συναυλία 2ου ΓΕ.Λ Ηλιούπολης (Δευτέρα 25.06.2018)

Άρτος και Θεάματα 24 Ιουνίου 2018

Πηγή: 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕ.Λ Ηλιούπολης σας προσκαλούν στη μουσικο-χορευτική συναυλία τους, που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους της Ηλιούπολης Δημήτριος Κιντής, το βράδυ της 25ης Ιουνίου του 2018.

Θα παρουσιάζουν η Μαργαρίτα Τάση και ο Γιώργος Στασινόπουλος, ενώ μας περιμένουν μίξεις μουσικών ειδών, Rock, Hip-Hop και Metal αισθητική, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, καθώς και... άλλες εκπλήξεις.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και αναμένουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Καλή διασκέδαση! 

Προβλήθηκε 860 φορές

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα, σχηματίζει τρίγωνο με τον ιδεαλιστή και ονειροπόλο πλανήτη των ιδανικών, τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γύρω μας τρυφερή, καλλιτεχνική, αισθαντική και άκρως ονειροπόλα!

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου

«Οι στιγμές που ζούσα καθημερινά εκεί στο Βιετνάμ, η διαφορετική κουλτούρα και η συναναστροφή με τις άλλες διαγωνιζόμενες ήταν κάτι το μοναδικό για μένα»

Victoria's Secret: Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που θα φορέσει φτερά αγγέλου στο Show 2024

Η Ανθή αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη και μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε να βρεθεί στη μαγική λίστα του οίκου, ανάμεσα στα σημαντικότερα μοντέλα του κόσμου όπως την Gigi Hadid και την Tyra Banks.