Ανακοίνωση απερχόμενης Δ. Ε. του τμήματος Ποδοσφαίρου Γ.Σ.Η.

Εντός των τειχών 16 Ιουνίου 2018

Εκ μέρους της απερχόμενης Δ.Ε. του τμήματος Ποδοσφαίρου της Ηλιούπολης και εμού προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το μέχρι χθες Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Νίκο Καρύδη για τη στήριξη της ομάδας.

Θέλω να επισημάνω και πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι της Ηλιούπολης, ότι ήταν ο μοναδικός χρηματοδότης της για 3 χρόνια.

Είχε ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό σε σχέση με άλλους Προέδρους , ότι βοηθούσε την ομάδα ενώ ο ίδιος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και με τη γνωστή οικονομική κρίση.

Βέβαια είχε δίπλα του τη ψυχή της ομάδας τον κ.  Θεόδωρο Γεράρδη ο οποίος τον στήριζε και υλοποιούσε τις απόψεις του και τον οποίο ευχαριστώ θερμά για όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ελπίζω η νέα Επιτροπή Ποδοσφαίρου που θα συσταθεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας.

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται όλους και είναι υπεράνω κάθε προσωπικής επιλογής του καθενός.

Με εκτίμηση

ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ Ν. 

http://www.ilioupolifc.gr/

Προβλήθηκε 639 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε