Ε.E.B.E. Ηλιούπολης - Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας

Εντός των τειχών 28 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Την Δευτέρα 5/2/2018 στις 19:00, συγκαλείται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης, στα γραφεία της Ένωσης, Μαβίλη και Ματσούκα (Χαλικάκι).

Θέματα:
1. Απολογισμός Δράση της Ένωσης το 2017.
2. Οικονομικός απολογισμός 2017.
3. Ρυθμίσεις οφειλών (120 δόσεις)
4. Ηλεκτρονικές κατασχέσεις

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

Έχουν περάσει τρία χρόνια με την συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η ελπίδα δεν ήρθε, όπως δεν ήρθε και η ανάπτυξη που υποσχέθηκαν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όποια ανάπτυξη και να έρθει δεν θα είναι για εμάς. Θα είναι για τις μεγάλες έως πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Καμιά ελάφρυνση δεν έγινε για εμάς τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και έμπορους. Συνεχίζουν χωρίς να παραλείψουν ούτε ένα φόρο από τη φοροληστεία που είχαν επιβάλει σε βάρος μας, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αντιθέτως μάλιστα τα βάρη αυξήθηκαν αφού προσθέτουν καθημερινά νέα φοροληστρικά μέτρα σε βάρος των μικρών και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, με τελευταία τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις από το δημόσιο, για χρέη πάνω από 500 €, αλλά και την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος της απεργίας. Χιλιάδες είναι οι συνάδελφοι που έκλεισαν και χιλιάδες είναι αυτοί που θα κλείσουν, το επόμενο διάστημα, με βάση τις δικές τους έρευνες. Άλλα περιθώρια αναμονής δεν υπάρχουν.

Σε καλούμε να πάρεις μέρος ενεργά στις διαδικασίες της Ένωσης, στην κατεύθυνση της διεκδίκησης της επαγγελματικής (και όχι μόνον) επιβίωσης.

Σε καλούμε να βάλεις "πλάτη" για την συσπείρωση ακόμη περισσότερων αυτοαπασχολουμένων στις γραμμές της Ένωσης.

Σε καλούμε να κάνεις δική σου υπόθεση την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του αντιμονοπωλιακού κινήματος στους Ε.Β.Ε.

Θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη μαζικής συμμετοχής, για να αντιμετωπίσουμε από καλύτερη θέση τα αυξημένα προβλήματά μας.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ΤΟ Δ.Σ


 

Προβλήθηκε 484 φορές