Δήλωση απάντηση Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου - (Άργησαν οι ''συνεργοί με την Ηλιούπολη'' να ξυπνήσουν)

Εντός των τειχών 18 Δεκεμβρίου 2017

Δήλωση απάντηση Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου

Άργησαν οι "συνεργοί με την Ηλιούπολη" να ξυπνήσουν.

Όταν ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, πρότεινε τοποθεσία για την δημιουργία δεύτερου κοιμητηρίου και αποτεφρωτηρίου στην πόλη μας πριν μερικά χρόνια, οι συνεργοί ζούσαν στους καναπέδες τους με θεωρίες και συνωμοσιολογίες, όπου και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Όταν ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, εχθές το βράδυ, 17/12/17, ξενυχτούσε στο Λαϊκό νοσοκομείο με τον πρώην άστεγο, τον οποίον μάζεψε από την πλατεία Ανεξαρτησίας και του έδωσε σπίτι εκ των προσόδων του, τότε οι άνθρωποι αυτοί ξυπνώντας συγκρούστηκαν με τον αντιρατσιστικό νόμο και άρχισαν να το μελετούν.-Τώρα εδώ, συγκρούστηκα και εγώ με τον Ματθαίο στο 6,3.

Όταν ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ έκανε εκκλησιαστικό μνημόσυνο για τα θύματα της Σοβιετικής Ένωσης προηγήθηκε της επίσημης Ρωσίας κατά λίγες μέρες, λόγω του νέου ημερολογίου.

Ζαλισμένοι από το ξύπνημα οι συνεργοί δεν μπόρεσαν να πληροφορηθούν ότι όλες οι ορθόδοξες εκκλησίες, πλην Ελλάδος, - ελπίζω να μην εμποδίστηκε κυβερνητικά εξαιτίας αυτής της σκλαβιάς που έχει επιβάλει το Ελληνικό κράτος στην εκκλησία από την δημιουργία του, στα τέλη του 19ου αιώνα, με το σύστημα της νόμω κρατούσης πολιτείας- συμμετείχαν στο επίσημο μνημόσυνο των θυμάτων της Σοβιετικής Ένωσης που έγινε στη Μόσχα.

Όταν οι συνεργοί με την Ηλιούπολη θα μας πληροφορήσουν για το όνομα τους με υπογραφή, τότε θα έχουν λόγο κατ΄ αξία, αλλιώς για την υπόθεση του εντύπου κειμένου τους έχει μεριμνήσει η Αγία Μαρίνα, αφού έχει προηγηθεί πάντων και πασών στην ανακύκλωση, εδώ και χρόνια. Εκεί λοιπόν ανήκει η ανακοίνωση Σας ένα χαρτί για ανακύκλωση.

Κύριοι μπορεί κάποιοι από Εσάς να στέκεστε δίπλα σε κυβερνητικούς κρατούντες του σήμερα, μπορεί κάποιοι να νιώσατε τον κίνδυνο στο συνεργείο από εκείνους τους ανεγκέφαλους, θύματα ενός άλλου πολιτικού σκοταδισμού, αλλά ας αφήσετε την προπαγάνδα και το προβοκάρισμα στο οποίο μεγαλόσχημος της πόλης μας ως ειδικός, καθοδηγεί και την Λαϊκή Συσπείρωση σε θέσεις και ανακοινώσεις.

Η μόνη κομματική ταυτότητα που έχει να επιδείξει ο υπογράφων στην ιστορία του, είναι εκείνη του μορφώματος που προέκυψε από την ένωση των δύο Κομουνιστικών κομμάτων στην Ελλάδα, αν θυμώσατε εκείνη την εποχή. Από τότε, ούτε ανήκει, ούτε θα ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά θα είναι Ορθόδοξος και Έλληνας.

Έχετε την δυνατότητα να λέτε ότι θέλετε, περιπαίζοντας την Ελληνορθόδοξη λαογραφία των καλάντων, γιατί ζείτε στην Χριστιανική Ελλάδα. Και ο Θεός της Ελλάδας, Εκείνος για τον οποίο μιλούσε Κολοκοτρώνης και Μακρυγιάννης, μας δίδαξε να περπατάμε με αγάπη. Και της αγάπης τα δυο πόδια, είναι η ανοχή και η αντοχή.

Εάν δεν το γνωρίζετε ας το μάθετε καλά, ο Διαφωτισμός ήταν ο πατέρας του ναζισμού, του φασισμού και του κομμουνισμού. Οι δύο πρώτοι προβατόσχημα. Όλοι μαζί προσπάθησαν να ρίξουν τον Χριστό στον Ατλαντικό, αλλά ακόμα δεν τα κατάφεραν.

Βέβαια η Χριστιανική Δύση αλλοιωμένη από το Παπακαισαρισμό έδωσε αφορμές, αλλά δείτε, ακόμα υπάρχουν καντήλια και στην Γαλλία. Μάλιστα με αυξανόμενο ρυθμό ανάβουν περισσότερα σε χέρια Γάλλων που έγιναν Ορθόδοξοι, γνωρίζοντας την αλήθεια την οποία τους έκρυψε για χρόνια η σκλαβιά της Ανατολής, στο Ισλάμ και τον Κομουνισμό.

Μην αγωνίζεστε λοιπόν για να μας φέρετε το σκοτάδι στην Ελλάδα πιο γρήγορα, από όσο ο Θεός θα θελήσει. Κρατήστε το για χάρη σας και ζήστε με εκείνο αν θέλετε, που δεν το ευχόμαστε. Εμείς έχουμε τη λάμψη του αστεριού της Βηθλεέμ που καθοδηγεί τις σκέψεις, τις πράξεις και τη ζωή μας. Έχουμε τον επειγόμενο να γεννηθεί Θεό, ο οποίος μας έμαθε να είμαστε αδέλφια μεταξύ μας. Έχουμε το Φως και την Ζωή, που μας κάνει να ακούμε τον Δάσκαλό μας, ακόμα και στα σκοτάδια της σκλαβιάς, να μας λέει αγαπάτε τους εχθρούς σας.

Από αγάπη για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη, δεν θα δημοσιοποιήσω την απάντηση - δήλωση μου αυτή, πέραν του χώρου κοινωνικής δικτύωσης Σας και των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των Δημοτικών Συμβούλων, για να μην την διαβάσουν πολλοί και Σας κατακρίνουν.

Με αυτή λοιπόν την αγάπη, για ζώα λογικά και άλογα, Σας εύχομαι ο Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές Σας και να Σας λυτρώσει από την κακότητα και τη μισαλλοδοξία Σας. Να Σας ξυπνήσει το λυχνάρι που άναψε η Αλληλεγγύη στην Πολωνία και έφερε φώς σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Να Σας οδηγήσει το αστέρι της Βηθλεέμ, πίσω στην κολυμβήθρα Σας, εκεί που πήρατε την χάρη της ελευθερίας με τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος.

Καλά Χριστούγεννα
Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου 

Προβλήθηκε 1090 φορές