ΗΛΙΟΥ-πολις - ''Δωρεά στο Μουσείο Μπελογιάννη''.

Εντός των τειχών 23 Νοεμβρίου 2017

Προς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, Αμαλιάδα

Ηλιούπολη 23 Νοεμβρίου 2017

Αγαπητοί φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, για την θερμή υποδοχή και την εξαιρετική ξενάγηση στο μουσείο σας, που επιφυλάξατε στην Δημοτική μας Κίνηση “ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη” κατά την επίσκεψή μας, την 12/11/2017.

Ως ένδειξη μνήμης και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του Νίκου Μπελογιάννη, που έδωσε τη ζωή του για τα ιδανικά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας μέσα από τους αγώνες της αριστεράς, δωρίζουμε ακριβές αντίγραφο ισπανικής εταιρίας (replica) του όπλου του, όπως ακριβώς απεικονίζεται στην φωτογραφία της συλλογής σας.

Η δωρεά αυτή πραγματοποιείται από το μέλος της δημοτικής μας κίνησης, Ευάγγελο Βαροτσάκη, η μητέρα του οποίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη σας και ο ίδιος, διατηρεί ζωντανή την παιδική μνήμη.

Με εκτίμηση

Για την Δημοτική Κίνηση

Ο επικεφαλής
Χρήστος Κοκοτίνης 

Προβλήθηκε 768 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε