Γ.Σ.Ηλιούπολης - Βράβευση Αντώνη Φώτση (20.11.2017)

Εντός των τειχών 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Γ.Σ. Ηλιούπολης (τμήμα μπάσκετ) θα βραβεύσoυν τον Αντώνη Φώτση για το ήθος του και την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Η βράβευση θα γίνει στα πλαίσια του αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ηλυσιακού Α.Ο, όπου αγωνίζεται ο Αντώνης Φώτσης, την Δευτέρα 20/11/2017 στις 9 μ.μ. στο Α' Κλειστό Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου και Ηρώς Κωνσταντοπούλου).

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα που δίνει για την επίτευξη των στόχων της και παράλληλα να τιμήσουν με την παρουσία τους την βράβευση του πολύπειρου καλαθοσφαιριστή. 

Προβλήθηκε 498 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε