οι αθλήτριες του Γ.Σ.Ηλιούπολης στο volley στο top ten όλων των κατηγοριών

Εντός των τειχών 12 Νοεμβρίου 2017

Η Σία Τοτσίδου ηγείται των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος ύστερα από 4 αγωνιστικές με 77 πόντους ενώ ακολουθεί η ΧΟΛΣΤ των Μακεδόνων με 74.

Στην 10αδα των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος είναι η συμπαίκτρια της Τοτσίδου στην Ηλιούπολη Νάσια Λιάγκη.

Δύο αθλήτριες στην 10αδα έχει ο Α.Ο. ΘΗΡΑΣ -Μέρκοβα και Πότοκαρ ενώ από μία έχουν Μαρκόπουλο –Νικολογιάννη, Παναξιακός – Διώτη,Ηρακλής Κηφισιάς – Κωνσταντίνου,Κόρινθος Ροντρίγκεζ και ο Ολυμπιακός με την ΧΙΠΕ.

Η προπονήτρια της Ηλιούπολης Πηνελόπη Μπλάμη πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τις αθλήτριες της αφού στις 4 κατηγορίες που κρατούνται στατιστικά στις 3 ηγούνται αθλήτριες της Ηλιούπολης ενώ στην τέταρτη υπάρχουν δύο στην Δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι πίνακες:

http://volleyland.gr

Προβλήθηκε 564 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε