1ο Τουρνουά Βόλεϊ «Δημήτρης Κιντής»

Εντός των τειχών 14 Σεπτεμβρίου 2017

Στη μνήμη του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης Δημήτρη Κιντή και στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας στην Α1, το τμήμα βόλεϊ γυναικών διοργανώνει 3ήμερο τουρνουά φιλικών αγώνων στις 29-30/9 και 01/10.

Ξεκινώντας φέτος για πρώτη φορά την διοργάνωση αυτού του τουρνουά με στόχο την καθιέρωσή του ως θεσμό, η ομάδα μας έχει προσκαλέσει τις ανταγωνιστικές ομάδες του Α.Ο Θήρας, Πανιωνίου και Θέτιδος Βούλας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής

Παρασκευή 29.09

16:30 Γ.Σ. Ηλιούπολης – Πανιώνιος

19:00 Α.Ο Θήρας – Θέτις Βούλας

Σάββατο 30.09

16:30 Θέτις Βούλας – Πανιώνιος

19:00 Γ.Σ. Ηλιούπολης – Α.Ο Θήρας

Κυριακή 01.10

16:30 Α.Ο Θήρας – Πανιώνιος

19:00 Θέτις Βούλας – Γ.Σ. Ηλιούπολης

Η είσοδος ελεύθερη και τις 3 μέρες 

 

http://ilioupoliwomenvolley.gr

Προβλήθηκε 989 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τους εργολάβους τους ταΐζουν - εμάς μας εξευτελίζουν. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

προειδοποιητική ΑΠΟΧΗ από την εργασία μας στον χώρο του Δημαρχείου, την Τρίτη 20 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 12:00 με συγκέντρωση στη είσοδο του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Νταρζάνος, 38 ετών.

Ο αναζητούμενος, που έμενε προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Παράκαμψη της γραμμής 206 λόγω εργασιών αποξήλωσης οικίσκου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 90 τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

Προκειμένου να υλοποιηθεί η αποξήλωση του οικίσκου, θα πρέπει να γίνει μικρή παράκαμψη της γραμμής 206 για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (19 Μαΐου 2025, από 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.)