Κινητοποίηση για το έργο των επισκευών στα σχολεία της Καισαριανής

Στα πέριξ 12 Σεπτεμβρίου 2017

Στη σημερινή κινητοποίηση που διοργάνωσε η Ένωση γονέων Καισαριανής στην πλατεία «Δημάρχου Π. Μακρή» με συμβολικό κλείσιμο του δρόμου παρευρέθηκε η Δημοτική Αρχή Καισαριανής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο.

Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή την αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την ΚΤ.ΥΠ Α.Ε. στην υλοποίηση του έργου των επισκευών των σχολικών κτιρίων της Καισαριανής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε ότι «ο κοινός μας αγώνας είναι αυτός που θα εξασφαλίσει την υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι και δε θα κάνουμε βήμα πίσω από όσα δικαιούνται τα σχολεία της πόλης μας. Δε χωρά από πλευράς μας κανένας εφησυχασμός.

Παραμένουμε σε ετοιμότητα και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα κρατάμε ενήμερο το λαό της Καισαριανής.»

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και δύο χρόνια η σχολική κοινότητα της Καισαριανής και η Δημοτική Αρχή δίνοντας μαζί τη μάχη για ασφαλή και σύγχρονα σχολεία κατάφεραν να εγκριθεί από την ΚΤ.ΥΠ Α.Ε. κονδύλι ύψους 734.000€ για τις επισκευές στα σχολεία.

Παρά το γεγονός ότι από τον Ιούλιο υπάρχει ανάδοχος του έργου, οι συνεχόμενες όμως καθυστερήσεις από την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. δεν έχουν επιτρέψει την εκκίνηση των εργασιών μέχρι σήμερα.

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 887 φορές

Γλυφάδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν

Η κλοπή των χρημάτων διαπιστώθηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στη Γλυφάδα, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό που είχε πρόσβαση στον χώρο.

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Θανάσης από το Μοσχάτο

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Θαναση από το Μοσχάτο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του,κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.