Η δράση μας ''Βάζουμε γκολ για το Ειδικό Σχολείο Αθηνών'' έφτασε αισίως στο τέλος της.

Εντός των τειχών 11 Μαϊου 2017

Η συνάντηση με την Κυρία Κωνσταντίνα Κολιζέρα, Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, και παραδόθηκαν τα χρήματα από την δράση που είχαμε σκεφτεί και με χαρά αποδέχτηκε ο Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (τμήμα ποδοσφαίρου): "Βάζουμε γκολ για το Ειδικό Σχολείο Αθηνών", και υλοποιήθηκε με τα 24 γκολ που οι παίκτες του Γ.Σ.Η. έβαλαν στο Πρωτάθλημα που τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Ηλιούπολη για όλους, για άλλη μία φορά, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παίκτες του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καθώς και τους κ.κ. Γεράρδη Θοδωρή, Χουχουλή Νίκο, Αδάμη Κώστα, Στεφανή Άρη και Γάγγο Γιώργο για την αποδοχή της πρότασής μας και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς εμάς, την χρονιά που πέρασε.

Πιστεύουμε ότι την νέα χρονιά, ιδέες και σκέψεις μας θα συνεχίσουν να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν. 

Τέλος θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 στις 08.30 μ.μ. στην επετειακή εκδήλωση - συναυλία για τα 30 χρόνια λειτουργίας του σχολείου.

 

Προβλήθηκε 3586 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε