Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 47χρονου από την Αλβανία που είχε γίνει στον Άγιο Κοσμά.

Στα πέριξ 21 Απριλίου 2017

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 47χρονου υπηκόου Αλβανίας, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 14-2-2017 εντός του πρόχειρου παραπήγματος που διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο από τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Όπως εξακριβώθηκε από την ενδελεχή έρευνα και την συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 46χρονος υπήκοος Ιράκ.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα και ο δράστης συγκατοικούσαν στο προαναφερόμενο πρόχειρο παράπηγμα και φιλονικούσαν καθημερινά για διάφορους λόγους.

Ο 46χρονος, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε χθες (20-4-2017) το απόγευμα στην περιοχή της Ομόνοιας και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Εξεταζόμενος, ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια λογομαχίας που είχε με το θύμα, τον κτύπησε με το τσεκούρι που βρισκόταν στο πρόχειρο κατάλυμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκε από τον κ. Ανακριτή ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1599 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.