Ανεξαρτητοποιήθηκαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της ''Στάση Βύρωνα''.

Στα πέριξ 08 Απριλίου 2017

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σώζος Χάρης, Σάρολα Βασιλική και Παπαδημητρίου Θανάσης ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη της δημοτικής αρχής, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/4.

Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, άσκησαν έντονη κριτική στην διοίκηση της δημοτικής αρχής και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την ασυνέπεια στις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξής τους.

Η ανεξαρτητοποίηση των τριών δημοτικών συμβούλων έρχεται να προστεθεί στις τέσσερις ανεξαρτητοποίησεις που έχουν προηγηθεί (Μαρία Βλαδιμήροβιτς, Θανάσης Κοσκινάς, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Τάσος Μαυρόπουλος).

Πηγή: vironas.gr 

Προβλήθηκε 1384 φορές

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου