Σημαντικές διακρίσεις του 2ου Λυκείου Νέας Σμύρνης (Όμιλος Ρητορικής) στους αγώνες Επιχειρηματολογίας

Στα πέριξ 04 Απριλίου 2017

Ο ρητορικός όμιλος τού "Ομήρειου" 2ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, ο οποίος λειτούργησε για πρώτη φορά το τρέχον σχολικό έτος 2016-2017, κατόπιν σχετικής έγκρισης τού Δήμου Νέας Σμύρνης, πέτυχε τρεις σημαντικές διακρίσεις σε ισάριθμες διοργανώσεις.

1) Αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση των Φιλικών Διασχολικών αγώνων Επιχειρηματολογίας, που οργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια "Αυγουλέα-Λιναρδάτου".

2) Αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Επιχειρηματολογίας, που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δελφών.

3) Αγωνίστηκε στην τελική φάση των 3ων Μαθητικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας, που συνδιοργάνωσαν: α) Διεύθυνση Δ.Ε. Β´ Αθήνας, β) 1ο ΓΕΛ Παπάγου, γ) Ελληνογαλλική Σχολή"Jeanne d'Arc", δ) Εκπαιδευτήρια "Πολύτροπη Αρμονία", ε) Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Στην παραπάνω διοργάνωση η ρητορική ομάδα τού "Ομήρειου" αγωνίστηκε στον τελικό με το "Τοσίτσειο Αρσάκειο Λύκειο Εκάλης" και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Το"Ομήρειο"εκπροσώπησαν, στους παραπάνω αγώνες οι μαθητές:

1)Δέσποινα Παπαλεξάνδρου

2)Κυριάκος Δομόσογλου

3)Σταύρος Καλαμπόκης

4)Εύα Μεϊδάνη

5)Γεωργία Γκαρούτσου

Οι καθηγήτριες που είχαν την ευθύνη άσκησης τών νεαρών ρητόρων ήταν:

1) Κυριακή Σπανουδάκη,φιλόλογος

2) Αγορίτσα Ζουβανή,φιλόλογος

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 1074 φορές

Ληστεία σε χρηματαποστολή στο Λαύριο με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι υπάλληλοι, που υπήρξαν θύματα της ληστείας, είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες εταιρείες της περιοχής των Μεσογείων και μετέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δάφνη: Στο νοσοκομείο 8χρονη μετά από τροχαίο ατύχημα - Την παρέσυρε αυτοκίνητο

Η 8χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά από τροχαίο ατύχημα και φέρει ελαφρά τραύματα από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη Δάφνη το απόγευμα της Δευτέρας (23.09.24)