Τίτλοι τέλους για το ΤΤ Καισαριανής - κείμενο αγανάκτησης αστυνομικού

Στα πέριξ 06 Μαρτίου 2017

Δημοσιεύουμε κείμενο, που μας απέστειλε αστυνομικός-αναγνώστης του bloko.gr αναφορικά με την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και την Τροχαία Καισαριανής:

 Τμήμα Τροχαίας
Καισαριανής.

ΤΟΜΕΑΣ : Δήμοι Ζωγράφου - Καισαριανής - Βυρωνος - Υμηττού, μέρος του Δήμου Δάφνης καθώς και Παγκράτι και μεγάλο τμήμα των Αμπελοκήπων και του Ν. Κόσμου.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ : Λ. Βασ. Σοφίας , Λ. Βασ. Κων/ου , Λ. Βουλιαγμένης , Λ. Κηφισίας , Λ. Μεσογείων , Λ. Αλίμου - Κατεχάκη και Λ. Αλίμου - Καρέα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ : 47 άτομα παρούσα δύναμη ( γραφεία , αξιωματικοι , δίκυκλα , τροχονόμοι , ανακριτικό και άδειες ).

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ : Για το 2016 επιληφθήκαμε σε 504 τροχαία ατυχήματα με τραυματισμό. Για τους δύο πρώτους μήνες του 2017 πιο αναλυτικά:
1 ) 80 τροχαία ατυχήματα με τραυματισμό.
2 ) 450 περίπου συγκρούσεις υλικών ζημιών.
3 ) 110 πλημμελήματα και πταίσματα διεκπαιρώθηκαν που δεν αφορούν τροχαίο ατύχημα καθώς και ένας μεγάλος αριθμός τροχονομικών παραβάσεων.
4 ) Ρύθμιση της κυκλοφορίας από όλο το προσωπικό ( συμπεριλαμβανομένων Διοικητή και Υποδιοικητή ) στις κεντρικές διασταυρώσεις όταν οι υπηρεσιακές συνθήκες το επιτρέπουν.

Κάποιοι αποφάσισαν να μας καταργήσουν σαν Υπηρεσία για εξοικονόμηση Προσωπικού και Οικονομικών πόρων.

Το αστείο : στεγαζόμαστε σε κτήριο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ίσως απλά δεν προσφέρουμε αρκετό έργο.

Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα λοιπόν.

ΔΕΡΝΙΚΑΣ Γεώργιος , απογοητευμένος Αστυνομικός.

www.bloko.gr 

Προβλήθηκε 2269 φορές

Γλυφάδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν

Η κλοπή των χρημάτων διαπιστώθηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στη Γλυφάδα, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό που είχε πρόσβαση στον χώρο.

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Θανάσης από το Μοσχάτο

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Θαναση από το Μοσχάτο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του,κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.