Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΙΑΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 12 Ιανουαρίου 2017

Απέμειναν μόνο τρεις ημέρες για την μεγάλη εκδήλωση της ΔΙΑΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, την καθιερωμένη γιορτή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μια εκδήλωση που θα θα λάβει χώρα απο τις 10 εως τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου του δημαρχείου Ηλιούπολης (Σ. Βενιζέλου και Κουντουριώτου) το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί αθλητές του σωματείου μας, γονείς, προπονητές, παράγοντες του χθες και του σήμερα, ο Δήμαρχος της πόλης, οι αντιδήμαρχοι, στελέχη της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΠΑΟΔΗΛ, προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως σας είναι γνωστό, αθλητές, κοσμήματα του ελληνικού αθλητισμού.

Μεγάλα ονόματα όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης (παλαίμαχος Παναθηναϊκού), ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς (παλαίμαχος ΑΕΚ), ο Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός εθνικής ομάδας πόλο), ο ομοσπονδιακός προπονητής ποδοσφαιρου Κωστας Τσάνας και ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης ανοιχτής θαλάσσης) θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωσή μας.

Ένας επίσης ξεχωριστός μας καλεσμένος ο Παναγιώτης (Τάκης) Κελεσίδης θα παρευρεθεί στην μοναδική και φέτος γιορτή, που διοργανώνουμε.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 16 ετών στην ομάδα της πόλης του, τον Πανσεραϊκό. Σε ηλικία μόλις 22 ετών πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Έγραψε 147 συμμετοχές σε 7 χρόνια στο μεγάλο λιμάνι και αποτελούσε επί σειρά ετών την σίγουρη επιλογή για τα γκολπόστ των ερυθρολεύκων. Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με αξιομνημόνευτη εκείνη στο Γουάιτ Χάρτ Λέιν με την Τότεναμ αποκρούοντας 2 πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να θυμώσει με τις εμφανίσεις του, τον 'Αγγλο Μάρτιν Πήτερς, αυτος που θα είναι κοντά μας το Σάββατο, μιλάει για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας, για την διαφορά που είχε το ποδόσφαιρο τότε με το ποδόσφαιρο του τώρα και στέλνει στους γονείς ένα δικό του, ξεχωριστό μήνυμα.

Για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και για τις δικές του παιδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον σύλλογο της ΔΙΑΝΑ, για την άρτια ακαδημία που διαθέτει καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες της Αττικής. Τα περίπου 300 παιδιά που την απαρτίζουν σίγουρα έχουν κάνει την σωστή επιλογή, για την εκμάθηση του ποδοσφαίρου.

Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται τα παιδιά στον αθλητισμό, αφού έτσι όχι μόνο αθλούνται σε πνεύμα και σώμα, αλλά αποφεύγουν και τα δύσβατα μονοπάτια της ζωής και τις παγίδες της κοινωνίας.

Βέβαια πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν, γιατί μόνο έτσι θα έρθουν και οι επιτυχίες. Λέω αυτό βέβαια, έχοντας τον εαυτό μου ως παράδειγμα. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε μία εποχή που όχι μόνο καλά γήπεδα δεν είχαμε, αλλά παίζαμε ποδόσφαιρο σε επικίνδυνες αλάνες με πέτρες και χώμα. Επίσης δεν διαθέταμε ούτε το αθλητικό υλικό που έχουν σήμερα οι ακαδημίες ποδοσφαίρου. Δεν αναφέρομαι μόνο στα προπονητικά υλικά (κώνους, τέρματα, εμπόδια) αλλά και στο βασικότερο, την μπάλα. Ήμασταν χαρούμενοι αν είχαμε μία μπάλα που δεν ήταν χιλιομπαλωμένη! Είχαμε όμως αγάπη για το ποδόσφαιρο και μεγάλη θέληση να αγωνιστούμε και αυτός ήταν ο παράγοντας που έφερε την απόλυτη επιτυχία».

Τέλος ο κ.Παναγιώτης Κελεσίδης έστειλε και το δικό του μήνυμα στους γονείς:
«Οι γονείς θα πρέπει να εμπιστεύονται τους προπονητές και να μην εμπλέκονται στην δουλειά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς, άθελά τους φυσικά, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο έργο των προπονητών. Ευτυχώς στις μέρες μας, οι προπονητές ποδοσφαίρου διαθέτουν μόρφωση και κατάρτιση στο ποδόσφαιρο, αποκτώντας όχι μόνο διπλώματα, αλλά και διαρκή επιμόρφωση».

Δελτίο Τύπου: DIANA Academy -Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης

 

 

Προβλήθηκε 1050 φορές

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε