Σάλος με τον επιδειξία που αυνανιζόταν σε δημόσιο χώρο στην Ηλιούπολη!

Εντός των τειχών 31 Αυγούστου 2016

Απίστευτη ιστορία στην Ηλιούπολη.

Ένας 46χρονος επιδειξίας είχε εμμονή με τις γυναίκες κατοίκους σπιτιού στην Ηλιούπολη, καθώς πήγαινε απέναντι από την κατοικία τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, αυνανιζόταν και έβριζε χυδαία τις ενοίκους...

Δεν συνέβη όμως το ίδιο το πρωί της 23ης Αυγούστου. Ο 46χρονος Γ.Μ. για ακόμη μία φορά πήγε σε ισόγειο ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη, όπου αυνανιζόταν κοιτώντας το παράθυρο ισογείων διαμερισμάτων γυναικών. Συνέχιζε τις πράξεις τους δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα προβαίνοντας παράλληλα σε προσβλητικά σεξουαλικά σχόλια. Όταν έγινε αντιληπτός, ένοικοι άρχισαν να τον κυνηγούν, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Σχετικά σύντομα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εντόπισαν τα στοιχεία κατόχου του αυτοκινήτου και τον αναζήτησαν στον τόπο κατοικίας του.

Έπειτα από έντονες αναζητήσεις εντόπισαν τον κατηγορούμενο, στον χώρο εργασίας του, στη Λ. Μιχαλακοπούλου στους Αμπελοκήπους. Ο 46χρονος συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που στάλθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Από τις καταθέσεις των παθόντων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς τα τελευταία πέντε χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα πήγαινε στο ίδιο σημείο του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας διαπράττοντας κατ’ εξακολούθηση με τον ίδιο τρόπο ακόλαστες πράξεις.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία και τους λόγους αυτής της εμμονής στο συγκεκριμένο σημείο και στις ενοίκους των διαμερισμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει τον δράστη και να συντάξει σχετική πραγματογνωμοσύνη.

Δύο ημέρες αργότερα ο 46χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Πηγή :thetoc.gr

 

Προβλήθηκε 2203 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε