Έκαναν κόντρα με τα αυτοκινητά τους και σακάτεψαν δημοτική αστυνομικό

Στα πέριξ 24 Ιουλίου 2016

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της δημοτικής αστυνομικού η οποία χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια άγριας κόντρας δυο νεαρών οδηγών, χθες, μέρα μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αναπαύσεως, στην Αργυρούπολη.

Οι δυο ασυνείδητοι οδηγοί, ηλικίας 25 και 20 ετών, έκαναν κόντρες ταχύτητας με τα IX τους, στον πολυσύχναστο δρόμο, με κατεύθυνση προς τα Σούρμενα.

Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά, για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα την διασταύρωση μικρά παιδιά.

Το τρελό αυτοκίνητο ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, την χτύπησε με δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό πως έσπασε και τρία κολωνάκια που ξανά τοποθέτησε άμεσα ο δήμος.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού.

Οι δυο νεαροί οδηγοί κρατήθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού. Έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι. 

https://www.alfavita.gr

Προβλήθηκε 1300 φορές

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Θανάσης από το Μοσχάτο

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Θαναση από το Μοσχάτο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του,κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ληστεία σε χρηματαποστολή στο Λαύριο με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι υπάλληλοι, που υπήρξαν θύματα της ληστείας, είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες εταιρείες της περιοχής των Μεσογείων και μετέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ.