Η καταιγίδα της 28ης Ιουνίου, μας στοίχισε περίπου 95.000 ευρώ.

Εντός των τειχών 11 Ιουλίου 2016

Αποφασίστηκε η αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από απρόβλεπτα γεγονότα και φυσικές καταστροφές διαστάσεων θεομηνίας.

α) Αποκατάσταση ζημιών από παράσυρση υλικών της βάσης οδοστρωσίας στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου – στο τμήμα της από την οδό Αναξαγόρα και πάνω – και νέα αποκατάσταση των ασφαλτικών του οδοστρώματος

β) Αποκατάσταση ζημιών οδού Περικλέους – στο τμήμα της από την οδό Πελοποννήσου έως Ερατούς – με αποξήλωση των παλαιών αντιολισθητικών πλακών και κατασκευή νέου οδοστρώματος με αντιολισθητικό σκυρόδεμα

γ) Αποκατάσταση ζημιών από κατάρρευση της τσιμεντοπλινθοδομής τμήματος της περίφραξης του νεκροταφείου με σκυρόδεμα C20/25, κατασκευή σχαρών όμβριων και κιγκλιδώματος.

δ) Αποκατάσταση σοβαρών ζημιών στις κεραμοσκεπές του 11ου Δημοτικού, του 5ου και του 19ου Νηπιαγωγείου. Στην ταράτσα του κλειστού γυμναστηρίου αποξηλώθηκαν τμήματα του ασφαλτόπανου με συνέπεια την εισροή υδάτων. Στις οροφές των 2ου Λυκείου και 3ου Γυμνασίου παρατηρήθηκε εισροή υδάτων από τους αρμούς των οροφών των κτηρίων. Στο ΕΠΑΛ (5ο Λύκειο) βλάβες από εισροή υδάτων λόγω χαλαζόπτωσης απ’ τις κούπολες της οροφής. Απαιτείται άμεση αποκατάσταση των φθαρμένων τμημάτων καθώς και των υδρορροών των σχολείων, αντικατάσταση κεραμιδιών στις στέγες και αντικατάσταση – επιδιόρθωση των κεραμοσκεπών.

ε) Αποκατάσταση ζημιών στην ενισχυμένη περίφραξη που βρίσκεται επί των οδών Σοφοκλέους & Υπερείδου για την συγκράτηση φερτών υλικών από κατολισθήσεις.


Η απόφαση εδώ

Προβλήθηκε 1765 φορές