Διανομή παπουτσιών από το Δήμο Βύρωνα και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Στα πέριξ 04 Ιουλίου 2016

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφεραν για δεύτερη συνεχή χρονιά δωρεάν καινούργια παπούτσια σε 121 παιδιά ευπαθών οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Κλειστό Γήπεδο της Εργάνης.

Μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα με γλυκίσματα και χυμούς για τα παιδιά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού ευχαριστεί τη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Βύρωνα για την προσφορά της, στα κεράσματα των παιδιών, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι συμμετείχαν με πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης και βοήθησαν για την πραγματοποίηση της δράσης.

 

 

Προβλήθηκε 769 φορές

5ο Συνέδριο ''Ενωμένη Πόλη'' Ελληνικού Αργυρούπολης: Γιορτή Δημοκρατίας και Αυτοδιοίκησης για τα 10 Χρόνια Επιτυχημένης Πορείας

Με μεγάλη επιτυχία, πρωτοφανή συμμετοχή και δυναμική παρουσία ολοκληρώθηκε το επετειακό 5ο Συνέδριο της παράταξης «Ενωμένη Πόλη», που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».