Παιδική Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στα πέριξ 30 Μαϊου 2016

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που εορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, οι μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης διοργανώνουν τη Γιορτή του Περιβάλλοντος, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, από τις 6:30 το απόγευμα και μετά με προσκεκλημένα όλα τα παιδιά της πόλης (και όχι μόνο).

Οι μικροί δημότες, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν, να δείξουν το ενδιαφέρον τους και να κάνουν τους μεγαλύτερους να νοιαστούν περισσότερο, θα παρουσιάσουν έργα τους από κατασκευές με θέμα τη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την περιβαλλοντική παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο: "Ιππόκαμποι, πειρατές, βαρκάδες φεγγαρόλουστες, γλυκόξινες καντάδες" και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πολλές δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης οι οποίες διοργανώνονται στο πλαίσιο του project "Πράσινη γωνιά", αλλά και να συμμετέχουν σε βιωματικά σεμινάρια κομποστοποίησης.

 

Γιατί η προστασία αυτού του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας και τα παιδιά το γνωρίζουν αυτό πάρα πολύ καλά! 

Προβλήθηκε 2329 φορές

Ληστεία σε χρηματαποστολή στο Λαύριο με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι υπάλληλοι, που υπήρξαν θύματα της ληστείας, είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες εταιρείες της περιοχής των Μεσογείων και μετέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ.