2 υποτροφίες για Ελληνομάθεια από το Διορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο

Εντός των τειχών 24 Μαϊου 2016

Το Διορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, εξασφάλισε δύο υποτροφίες για Ελληνομάθεια κατά τους θερινούς μήνες το 2016.

Τα τελευταία χρόνια και δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας στην Ελλάδα το Διορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο έχει εξασφαλίσει να χορηγήσει πέντε ακόμα υποτροφίες.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές της Ελληνικής γλώσσας, θα προέρχονται από την ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας και θα φοιτήσουν σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

(Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου
του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως). 

Προβλήθηκε 812 φορές

Συγκέντρωση-μικροφωνική στην Ηλιούπολη (Σαβ. 5/4) με αφορμή κάποια πρόσφατα συμβάντα ομοφοβικής βίας

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 100 άτομα, φωνάχτηκαν αντιπατριαρχικά και αντισεξιστικά συνθήματα, διαβαζόταν από τη μικροφωνική και μοιραστηκε εντός και περιμετρικά της πλατείας το σχετικό κείμενό μας, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκαν και διάφορα πανό.