Τουλάχιστον 1500 νεοσμυρνιωτες έτρεξαν στον παραδοσιακό γύρο της πόλης

Στα πέριξ 17 Μαϊου 2016

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε για δωδέκατη χρονιά ο παραδοσιακός πλέον γύρος της πόλης.

Η συμμετοχή, όπως και κάθε χρονιά, ήταν μεγάλη, ενώ στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές αλλά και απλοί αθλούμενοι, για τους οποίους η συμμετοχή και μόνο θεωρείται επιτυχία. Η παραδοσιακή διαδρομή των 7,5 χιλιομέτρων καλύφθηκε από τους περισσότερους συμμετέχοντες και στην ολοκλήρωσή της κάθε Νεοσμυρνιώτης που τερμάτισε έλαβε αναμνηστικό μετάλλιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά υπό την αιγίδα του δήμου Νέας Σμύρνης και συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του δήμου και το Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr,  (δείτε εδώ) που κάλυψε με βίντεο και ρεπορτάζ την εκδήλωση, μίλησε η Ιωάννα Καρυοφύλλη, εντεταλμένη του δήμου για τα θέματα αθλητισμού, η οποία αναφέρθηκε στη φετινή επιτυχία του γύρου της πόλης και ενημέρωσε για τις επερχόμενες δραστηριότητες του τμήματός της.

Από τους ΣΑΦΑΝΣ, ο Βασίλης Πνευματικός, πρόεδρος του συλλόγου, μίλησε για το αθλητικό γεγονός, την οργάνωση, τις συμμετοχές και τους αναμενόμενους χρόνους των συμμετεχόντων.
 

Προβλήθηκε 1039 φορές

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου