Περί Διαλόγου στην Ηλιούπολη!

Εντός των τειχών 06 Μαϊου 2016

 

Η σύνταξη του Ηλιούπολη για Όλους θέλοντας να συμβάλλει σε ένα ανοιχτό διάλογο για θέματα που απασχολούν την Ηλιούπολη , παρουσιάζει με τη δική της ματιά θέματα ή ενέργειες που εκτιμά ως επιδεχόμενα διάλογο.

Πρόσφατα λοιπόν σχολιάσαμε την εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Παράταξη «Ηλίου Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη» με τίτλο « ΕΣΠΑ και Κοινωνική Οικονομία στην Τοπική Κοινωνία» (βλέπε εδώ).

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε πως το σχόλιο μας,  προκάλεσε απάντηση της παράταξης «Ηλίου Πόλις- Ανθρώπινη Πόλη» δια του συμπροεδρεύοντος της εκδήλωσης κ. Γιάννη Παπαδάτου (βλέπε εδώ).

Η σύνταξη του «Ηλιούπολη για Όλους» εκτιμά πως τόσο σοβαρά θέματα δεν εξαντλούνται με μια δίωρη-τρίωρη παρουσίαση – συζήτηση αλλά για να «εμπεδωθούν» χρειάζεται να γίνουν αντικείμενο δημόσιου διαλόγου, στον οποίο θα προσέλθουν πολλοί συμπολίτες μας και συλλογικότητες της Ηλιούπολης, προκειμένου να προκύψει το ανάλογο θετικό κλίμα αποδοχής των “ευκαιριών”.

Η εκδήλωση ήταν μια σπίθα που άναψε η παράταξη «Ηλίου Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη» .

Η ευθύνη της παράταξης και του κ. Κοκοτίνη που είναι επικεφαλής της παράταξης δεν εξαντλείται στο άναμα της σπίθας. Η ευθύνη τους τώρα εντοπίζεται στην ανάγκη ο διάλογος γύρω από το θέμα να διευρυνθεί, να συμμετάσχουν πολλά στελέχη της παράταξης, ειδικοί για το θέμα που σίγουρα υπάρχουν στην Ηλιούπολη και κυρίως Πολίτες της Ηλιούπολης που έχουν αγωνία και άποψη για το θέμα!

Η ευθύνη για το ξεδίπλωμα του διαλόγου, κατά κύριο λόγο, βαρύνει την Παράταξη του κ. Κοκοτίνη και τα στελέχη της και η επιτυχία της προσπάθειας αυτής θα δικαιώσει την ύπαρξή της, καταδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά της στην εφαρμογή των όσων λέει και διακηρύσσει!

Το «Ηλιούπολη για όλους» είναι εδώ να δημοσιεύσει κάθε άποψη.

Οι δημοσιευμένες θέσεις και απόψεις μας, παραμένουν στο χρόνο, μας κάνουν προσεκτικότερους όταν τις συντάσσομε , μας δεσμεύουν διαχρονικά και κυρίως δίνουν την ευκαιρία στους Πολίτες να γνωρίσουν αλλήλους και να κρίνουν αυτούς που διεκδικούν θέσεις ευθύνης στη διαχείριση των «Κοινών»!

 

Από τη σύνταξη του Ηλιούπολη για Όλους

6.5.2016
 

Προβλήθηκε 1129 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε