Κακόγουστη φάρσα σε βάρος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Σεφτελή.

Εντός των τειχών 23 Απριλίου 2016


Πληροφορηθήκαμε σήμερα, πως χθες Παρασκευή 22/4, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Κώστας Σεφτελής, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στην πόλη μας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κρατικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό.


Αισθανθήκαμε την υποχρέωση από ανθρώπινο ενδιαφέρον και μόνο, να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο ή με τους οικείους του, ώστε να ενημερωθούμε για την κατάσταση της υγείας του.


Την πρώτη ευχάριστη έκπληξη – απάντησε ο ίδιος στο τηλέφωνο – διαδέχθηκε δεύτερη μεγαλύτερη, αφού ήταν γνώστης της φήμης που είχε κυκλοφορήσει κυρίως στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και στη συνέχεια σε ολόκληρη την πόλη.


Φανερά ενοχλημένος, επιβεβαίωσε τη φήμη επειδή και ο ίδιος είχε δεχθεί πολλά τηλέφωνα και όπως είναι φυσικό διέψευσε το περιστατικό, το χαρακτήρισε ως κακόγουστη φάρσα λίγες μέρες μάλιστα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν με φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα στο Cine Music όπου γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης του.


Επίσης κλείνοντας τη συνομιλία μας, με σαφώς καλύτερη διάθεση και χιούμορ, μας ζήτησε να κάνουμε τη σχετική δημοσίευση, μας ενημέρωσε για να προλάβει τα «χειρότερα», πως επειδή βρίσκεται εκτός Αθηνών, αύριο Κυριακή δεν θα είναι στις εκδηλώσεις στην Πλατεία Φλέμιγκ για τα 53 χρόνια του Δήμου και μας προσκάλεσε τη Δευτέρα 25/4 στις 5:00 το απόγευμα, στον αγώνα ποδοσφαίρου που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των σωματείων της πόλης μας με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Προβλήθηκε 1211 φορές