Κάνε το όπως ο Ψινάκης... Βγάλε μια φωτο με την ομάδα ΔΙΑΣ...

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 31 Μαρτίου 2016

Από αύριο όποιος βλέπει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ηλιούπολη ή σε άλλη περιοχή, μπορεί να τους ζητήσει να βγούνε μία αναμνηστική φωτογραφία για το facebook ή το Instagram.

Ο Ηλίας Ψινάκης το έκανε, γιατί όχι και εμείς;

"Ο Ηλίας Ψινάκης βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας με φίλους του, όταν αστυνομικοί που περιπολούσαν τον… σταμάτησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Όχι, δεν έκανε κάτι ο Δήμαρχος Μαραθώνα, απλά θέλησε να βγάλει μια αναμνηστική πόζα με τα όργανα της τάξης. Ο Ηλίας Ψινάκης με χειροπέδες στα χέρια και περιτριγυρισμένος από αστυνομικούς της ομάδας “Δίας” χαμογελά και ποζάρει στο φακό, ενώ στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «...Και να πεις οτι έτρεχα ...???». "

 

εγώ θέλω μία τέτοια: 

Προβλήθηκε 2517 φορές
Ο καιρός την Μ.Παρασκευή 18 Απριλίου 2025

Η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.