Ο υπουργός ο …Μπάμπης ο Πολάκης και οι απόντες !

Με άλλο μάτι... 23 Μαρτίου 2016

(Ρεπορτάζ του συνεργάτη μας Λάμπρου Καρφή).

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στο αναψυκτήριο του άλσους, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης, για το παράλληλο πρόγραμμα στην Υγεία, με ομιλητή τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη.

Ενδιαφέροντα πράγματα ακούστηκαν, με αναλυτικές λεπτομέρειες για το πάρτι της διαπλοκής από τους “προηγούμενους”, για τα δισεκατομμύρια, που σπαταλήθηκαν στο παρελθόν στην Υγεία και για τα μέτρα, που ήδη πάρθηκαν για την κάλυψη των ανασφάλιστων, την μείωση της γραφειοκρατίας, την εξάλειψη της μίζας, την αναδιοργάνωση προμηθειών, προσλήψεων, μετακινήσεων προσωπικού, κλπ.

Μεγάλες προσδοκίες δημιουργήθηκαν για τις αλλαγές, “που έρχονται” με την κυβέρνηση της “πρώτης φοράς“, παρά τα μνημόνια και τις τρόϊκες, που συνοδεύτηκαν από επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού από τους 150 παριστάμενους.

Τόσους περίπου μετρήσαμε μέσα στην αίθουσα, συν τους συνήθεις θεριακλήδες, που πάντα βρίσκονται εκτός αιθούσης, μείον τους συνοδεύοντες τον υπουργό υπηρεσιακούς παράγοντες και τους συνοδεύοντες τους συνοδεύοντες , χωρίς να προσμετρούμε τους τουλάχιστον 4 “ένστολους” φρουρούς επ’ έξω.

Τουλάχιστον οκτώ από αυτούς τους επισκέπτες ανακοίνωσε ο συμπαθής συντονιστής της εκδήλωσης, ακριβώς μετά το “γλωσσικό ολίσθημά” του, με το όνομα του υπουργού.

(Δείτε εδώ στην αρχή του βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=mHp1LqHupgM)

(Ο υπουργός, ενώ προσπαθεί να …”καταπιεί” το νέο όνομα, με το οποίο τον “βάπτισε” ο συντονιστής)

Μα ούτε καν τα μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης, δεν “συγκινήθηκαν”, από την παρουσία του - εκρηκτικού κατά της διαπλοκής - υπουργού, που μάλιστα όπως ανέφερε, για πρώτη φορά φέτος μιλούσε, σε ανοιχτή συγκέντρωση, λόγω του φόρτου εργασίας του;

Οσο για τον λαό της Ηλιούπολης, που όπως είπε “πρέπει να στηρίξει και στηρίζει τον υπουργό και την κυβέρνηση”, ούτε λόγος να γίνεται.

“Ασυγκίνητος, ανενημέρωτος και μάλλον αγνώμων” απείχε !

( Η αίθουσα του Αναψυκτήριου την ώρα της ομιλίας του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη)


 

Προβλήθηκε 1230 φορές