Άρης Σερβετάλης: Διέκοψε παράσταση επειδή δεν δέχεται να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους

Άρτος και Θεάματα 23 Νοεμβρίου 2021

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, καθώς ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να παίζει μόνο σε εμβολιασμένο κοινό.

Ο ηθοποιός, όπως είπε δεν δέχεται τον διαχωρισμό των πολιτών και για αυτόν τον λόγο, μετά και τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου για τους ανεμβολίαστους, αποφάσισε να αποχωρήσει και να διακόψει την παράσταση στο θέατρο «Κιβωτός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Αρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο» και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνον εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

Όπως και τελικά έγινε.

www.topontiki.gr

Προβλήθηκε 921 φορές

Τα ζώδια την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025

Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και με θάρρος αλλά και διπλωματία να αξιοποιήσουμε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή για να κάνουμε την μέρα μας σημαντική!