Άγιος Δημήτριος: Αστυνομικός της ΟΠΚΕ άνοιξε πυρ κατά διαρρηκτών

Στα πέριξ 01 Νοεμβρίου 2021

Οι επίδοξοι διαρρήκτες φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο δεν περίμεναν ότι θα δέχονταν πυρά. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (01.11.2021).

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο. Βγήκε να δει τι συμβαίνει και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είδε διαρρήκτες να επιχειρούν να μπουν σε φαρμακείο της περιοχής.

Τότε αποφασίζει να τραβήξει το υπηρεσιακό του περίστροφο και να ανοίξει πυρ κατά των διαρρηκτών. Πυροβόλησε αρκετές φορές, με τις σφαίρες να καταλήγουν στη τζαμαρία του φαρμακείου, όπου προσπαθούσαν να μπουν οι διαρρήκτες αλλά και σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ.

Οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή και ο αστυνομικός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Το όπλο του μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1094 φορές

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου