Τραγωδία στο Θριάσιο: Αυτοκτόνησε 41χρονος γιατρός που νοσηλευόταν - Πήδηξε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 21 Μαρτίου 2021

Τραγωδία στο Θριάσιο το πρωί της Κυριακής καθώς ένας 41χρονος γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Ο γιατρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας σοβαρά παθολογικά προβλήματα και το πρωί της Κυριακής αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

Ο 41χρονος έγινε αντιληπτός σε από το προσωπικό της κλινικής, ενώ αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Αυτή την ώρα η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις ωστόσο φαίνεται πως το σοβαρό πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που οδήγησε τον 41χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

www.iefimerida.gr


Προβλήθηκε 2377 φορές
Ο καιρός την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικές χιονοπτώσεις από τη νύχτα στην Πάρνηθα. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση από το μεσημέρι σε 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.