Προσβολή της συλλογικής μνήμης, χαρακτηρίζει πλήθος φορέων τη δίωξη του πρώην δήμαρχου Καισαριανής Σπύρου Τζόκα και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου του 2009 για τη κατασκευή του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο χώρο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής.

Αναβολή για τις 20 Μαΐου του 2015 έλαβε η δίκη του κ. Τζόκα που ξεκίνησε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, μετά από μήνυση της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρίας.

Η παράταξη "Δύναμη Ζωής" πραγματοποίησε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια. "Μετατρέψαμε έναν σκουπιδότοπο σε ένα κόσμημα: το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" δήλωσε χθες στο Κόκκινο ο νυν αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας.

Στο χώρο αυτό εκτελέστηκαν 200 Κομμουνιστές, στην μνήμη των οποίων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με τεράστια επιτυχία μια θεατρική και μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο 105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ.

από: Η Αυγή.

Προβλήθηκε 1540 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.